lauantai 2. heinäkuuta 2016

BABYSTUFF

Pian alkaa olemaan kaikki mahdollinen tarvittava hommattu, lukuunottamatta joitain pieniä asioita mitä nyt ehtii vielä hyvin hommata! 



Ollaan hyvin aktiivisesti käytetty tota internetin ihmeellistä maailmaa ja nimenomaa Tori.fi sivua! Ihmiset myy ihan pilkkahinnalla kaikkee hyvää tavaraa ja ovat vielä niin ystävällisiä et antaa kaupanpäälle aina kaikkea!! huhhuh.  Ostettiin pinnasänky ja hoitopöytä samasta paikasta. Pistin miehen hakemaan ne meille ja kotiin tullessa sillä olikin mukana kaikenmaailman mobilea, lelukaarta, sähkökäyttöstä keinutuolia, sitteri ja kauhee kassillinen leluja/kirjoja/yms. Ihan sikakiva näin niinkun "alottelijalle" saada yhdestä paikasta kaikkee mahdollista. 



Toinen hyvä tuuri meillä kävi rattaiden kanssa. Ihan uudenveroiset Emmaljungan yhdistelmärattaat, käytetty vaan hetken aikaa koska tuli tarve kuulemma isommille, kahden lapsen rattaille. Kaupanpäälle saatiin Brion jotkut kolmensadan euron arvoset mustat matkarattaat ja siihen joku lämpötalvipussukka. Myyjä yritti vielä ehdottaa et sais kaks lasta myös matkaan, mut ajateltiin nyt ensin harjotella yhden kanssa ensin. :D




Yks tuttava oli joskus tehnyt tulevalle isälle isyyspakkauksen, ja ajattelin silloin että vähänkö hauska idea. Sain sitten yhtenä päivänä päähäni että nyt mä sen väsään! Kaupassa teki mieli ostaa kaikkea hölmöä, mut ihan kivahan tuosta tuli! Janikin tykkäs ja oli innoissaan kun sai ton käsiinsä :)






Ei meen vauva mitään pirkkatutteja imeskele :'D




4 kommenttia :

  1. Torista löytyy hurjan paljon hyvää tavaraa ja vauva kasvaa niin nopeesti että vaatteitaki kannattee hankkia käytettynä.Onpas siellä ollut ystävällistä porukkaa.Nicolla oli samanlainen fisher price mobile ja sit toi vaalea pupu ym mobile meilläki viel koristeena leikkii sillä joskus
    isyyspakkaus hauska idea :D
    Vielä kerran onnea teille molemmille poika taitaa tulla teillekki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu sitä moni on kyllä sanonu, että ei ehdi ku ihailemaan noita minivaatteita kun muksu kasvaa niin vauhdilla ettei kaikkea ehdi pitämään. Ja hölmöä niihin on hakata rahaa, kun monelta saa just näitä ihan paristi käytettyjä halvalla :)
      Ja kiitos vain! Poikaa täällä ainakin kovin odotellaan ;)

      Poista
  2. hyviä löytöjä olette tehneet, vaikka onkin käytettyjä niin jotku ton jopa vähässä käytössä ollut niin miksi sit pitäisi ostaa ihan uutena kun käytettynäkin saa :) Onnea vielä odotukseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juu oon ihan samaa mieltä! Käytettyjä löytää kyllä hyviä jos vaan jaksaa etsiä ja on se sitten niille myyjille kiva päästä ylimääräisestä "roinasta" eroon =) Ja kiiitoskiitos paljon :>

      Poista

Asiallista kommenttia, kiitos. :)